Film

Diskuse nejen o hudbě a umění.

Re: Film

Příspěvekod Nefertiti » 25 črc 2010, 22:11

Bathory mě velice zklamala, velice. Nestyda byla taková ta česká pohodička. A nič nekrvácá večně - no to je takový filmek..k pivu a velké grupě. Jinak by asi ztratil kouzlo, ale bylo to celkem fajn. Kdo neviděl, tak je to opět tvorba mladé krve :|
i o jednu kapku stoupne moře.
Nefertiti
Pokročilý diskutér

Jméno: JI
Ohodnotil: 0 krát
Byl hodnocen: 2 krát

Příspěvekod Petr » 26 črc 2010, 12:46

Bathory by byla dobrá, kdyby tam nedávali hovadiny jako byl Mádl s Polívkou. :lol:
Ještě jsem neviděl Jánošíka, na toho jsem celkem zvědavej... a uvidíme, co svedou s tou Válkou s mloky. U té se bojím, že to bude hovadina. :(
Nestyda mě moc neoslovil, Macháček má lepší filmy.
Viděl jste někdo Pouta? Byl to zvláštní film, technicky pěkně zvládnutý, navíc pár scén natáčeli u nás ve městě (ale mohli si vybrat jakoukoliv tůň :lol: ), ale asi bych to musel vidět znovu, byť byl docela tísnivý.

S Hlídačem 47 jsem pořád neměl tu čest, ale mohla by být sranda srovnat prvorepublikovou adaptaci se současnou. :mrgreen:
Obrázek
Obrázek

Opravdová láska k národu je věc velmi krásná; u slušného a čestného člověka se rozumí sama sebou; proto se o ní mnoho nemluví, tak jako slušný muž nevytrubuje do světa svou lásku k ženě a rodině.

Tomáš Garrigue Masaryk
Petr
Eliášův plamen

Jméno: Petr
Ohodnotil: 13 krát
Byl hodnocen: 4 krát

Příspěvekod Froggg » 26 črc 2010, 12:54

Mě se Jánošík na jednu stranu zamlouval, na druhou tam byl pořád jen sexuální motiv, pořád kolem dokola, ani by mi to tak nevadilo, kdybych necítil, že tím chtějí přitáhnout jistou část potencionálních diváků.

Líbil se mi Protektor a to jak technicky, tak i příběhem. A pak když to vezmu hodně zpátky, tak Venkovský učitel měl zajímavej motiv, navíc to bylo okořeněno Známkou punku :-) , pak Vratný lahve a Kvaska, která se mi líbila hudebně a celkem i tou myšlenkou, ty Lanďákovy slinty někdo má rád, jinej je nesnáší, mě jsou prostě blízký.

Co se týká Bathory, tak třeba bojový a nebo celkově davový scény byly docela vtipný, film to mohl bejt pěknej, ale režisér to zjakubiskoval... Neříkám, že je špatný režisér, ale tenhle film nebyl pro něj.

Hanba vlasti je i mojí hanbou, rána vlasti je i mojí ranou, smrt vlasti je i mojí smrtí - ale také její život je i mým životem, také její sláva je i mou slávou. (P. J. Šafařík)
Národy nečiní velikými především jejich velikáni, ale vyspělost nesčíslných průměrných lidí. (J. Jungmann)
FIDES AGAPE FORTIS VERITAS
Froggg
Svornost

Jméno: Jaroslav Žákech
Byl hodnocen: 3 krát

Příspěvekod Nefertiti » 27 črc 2010, 12:09

Tak Janošíka bych už znovu vidět teda taky nemusela. Ty sexuální scény byly přemrštěny, až to bylo nepříjemně šroubovaný. Historicky to toho taky moc neřeklo. Poutač velkolepý a film propadák. Ještě dám šanci Ženám v pokušení, tak uvidíme, co se z toho vyklube.
i o jednu kapku stoupne moře.
Nefertiti
Pokročilý diskutér

Jméno: JI
Byl hodnocen: 2 krát

Příspěvekod Petr » 27 črc 2010, 12:20

Od lidí, co to viděli (a dokonce i od jednoho kluka), jsem slyšel, že Ženy v pokušení jsou dobrý film. Ale asi mě nic samotného nepřesvědčí, abych se na to podíval. :mrgreen:
Obrázek
Obrázek

Opravdová láska k národu je věc velmi krásná; u slušného a čestného člověka se rozumí sama sebou; proto se o ní mnoho nemluví, tak jako slušný muž nevytrubuje do světa svou lásku k ženě a rodině.

Tomáš Garrigue Masaryk
Petr
Eliášův plamen

Jméno: Petr
Ohodnotil: 13 krát
Byl hodnocen: 4 krát

Předchozí

Zpět na Kultura