Připomínky, názory a diskuze

Diskusní fórum sloužící k diskusi ohledně stránek Časopisu Eliášova plamene.

Re: Připomínky, názory a diskuze

Příspěvekod Petr » 05 dub 2010, 16:45

Četl jsem, jediné formality jsou "vydavatel" a "sídlo". Dokonce je tam možnost nastavit vydávání průběžné. Možná by to tak marné nebylo... internet je plný bordelu, proč si nepřihodit taky. :D
Obrázek
Obrázek

Opravdová láska k národu je věc velmi krásná; u slušného a čestného člověka se rozumí sama sebou; proto se o ní mnoho nemluví, tak jako slušný muž nevytrubuje do světa svou lásku k ženě a rodině.

Tomáš Garrigue Masaryk
Petr
Eliášův plamen

Jméno: Petr
Ohodnotil: 13 krát
Byl hodnocen: 4 krát

Příspěvekod Nefertiti » 24 črc 2010, 18:45

No ne, dobrý nápad kluci. Rychle jsem zkoukla vaše články a až budu mít více času, tak pročtu..ale vypadá to dobře. Jen možná, co takhle něco jako fejeton, sloupek či tak...lehká zábavná forma :wink:
i o jednu kapku stoupne moře.
Nefertiti
Pokročilý diskutér

Jméno: JI
Ohodnotil: 0 krát
Byl hodnocen: 2 krát

Příspěvekod Michal » 24 črc 2010, 19:00

Iniciativě se meze nekladou... :wink:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Michal
Vlastenec

Ohodnotil: 4 krát
Byl hodnocen: 1 krát

Příspěvekod Petr » 24 črc 2010, 19:57

Fejeton, pfff. To je těžké napsat, spolužáci umí krásné. Že bych je donutil něco přidat? :mrgreen:
Obrázek
Obrázek

Opravdová láska k národu je věc velmi krásná; u slušného a čestného člověka se rozumí sama sebou; proto se o ní mnoho nemluví, tak jako slušný muž nevytrubuje do světa svou lásku k ženě a rodině.

Tomáš Garrigue Masaryk
Petr
Eliášův plamen

Příspěvekod Nefertiti » 25 črc 2010, 13:17

:D Já vím, že je to těžké, ale taky dobře reprezentující, už jen proto, že to nemůže napsat každý...no iniciativa nestíhá ani to, co by chtěla. Mám momentálně rozdělané dvě no..dejme tomu knihy, tak až se posunu někam dál, tak možná zkusím nějakou tu úvahu či sloupek nebo fejeton napsat. Ale to bych musela nastudovat nějaké téma, ať o něm taky něco vím. Zdelegujte do toho Tokroma, ten má v sobě skryté vlohy :D a kromě toho má široké znalosti, od té doby, co mu sundali plenky zkoumá svět a jeho dění ze všech stran, tak ten bude ten pravý. A já hlasuju jako první PRO našeho nového fejetonikáře :P :twisted:
Nefertiti
Pokročilý diskutér

Příspěvekod Petr » 25 črc 2010, 13:55

Do novin většinou píšou fejetony zasloužilí redaktoři, co něco vědí, umí a mají odpracováno. I když samozřejmě třeba na to mít vlohy. Takový Rudolf Křesťan začal snad v 16 letech. Ale jestli to Tokrom dá, tak klidně. :mrgreen:
Obrázek
Obrázek

Tomáš Garrigue Masaryk
Petr
Eliášův plamen

Příspěvekod Nefertiti » 25 črc 2010, 14:12

To je všeobecný názor.. Přirovnala bych ti to k umění, notorický známí malíři - někdo kdysi prohlásil, že tenhle je velký umělec a svět je za umělce začal považovat. Přitom znám mnohem hezčí obrazy, než jen od těchto známých malířů a copak ty nepatří do umění? Do našich místních píše chlap, kterému nebylo ještě ani 30. Každou svou věc umí výborně podat z mužského pohledu a všichni jeho tvorbu rádi čtou a v novinách pracuje krátce a není to ani zasloužilí redaktor. Nemusí to tak být. A vůbec se nemusí psát fejetony, ale třeba jen sloupky zábavné..ale je to jen návrh, zas to neberme smrtelně vážně. Pokud má někdo v sobě takové nějaké vlohy, ať to zkusí.. Napadlo mě to spíše pro zpestření, ale když se nikdo nenajde, tak nenajde no. Kvůli tomu se Země nepřestane točit :|
Nefertiti
Pokročilý diskutér

Příspěvekod Tokrom » 25 črc 2010, 15:03

Nefertiti píše: Zdelegujte do toho Tokroma, ten má v sobě skryté vlohy :D a kromě toho má široké znalosti, od té doby, co mu sundali plenky zkoumá svět a jeho dění ze všech stran, tak ten bude ten pravý. A já hlasuju jako první PRO našeho nového fejetonikáře :P :twisted:

Já hlasuju PROTI... A co mi kecáš do plenek... :lol: Ne, na fejetony moc nejsem, ale jak bude trochu času a budu se fakt nudit, tak spíš zkusím sesmolit nějakou další část na stránky a kdybych se nudil hodně, tak pak možná nějaký ten fejeton...
A Nefertiti, myslíš toho chlapa, co psal článek "SVIŇA JEDNA", který jsem bral babičce? Ta to četla a tak se smála, že jí tekly slzy... To bylo fakt napsané super, bylo to krátké a hodně vtipné...
Vlast nemůže existovat bez svobody, svoboda bez ctnosti a ctnost bez občanů.
Jean Jacques Rousseau
Tokrom
Eliášův plamen

Příspěvekod Nefertiti » 25 črc 2010, 22:09

Ano, přesně toho dotyčného pána myslím. No tak kdyby ses nudil, tak ho můžeš přepsat aspoň Peťovi, ať se taky pobaví - no hoď to do humoru a satiry spíše. :wink:
Nefertiti
Pokročilý diskutér

Předchozí

Zpět na Časopis Eliášova plamene